Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Eyüp açısından bakarsak kimseye zaten kendisini ıspat etmek zorunda değil hocam. Ama geçen sezondan sonra taraftar olarakta bizim bakış açımıza kim yanlış diyebilir ki?

Galatasaray'dan gol yediğinde gülümseyen kalecileri gördük. Mağlup bir maçın bitiminde, sanki 3 puan almış gibi takılan futbolcuları, çıt çıkarmayan taraftarı..

Fenerbahçe ya da Beşiktaş maçında aslan kesilip, Galasatasaray'a karşı kedi gibi olanları..

Bunlar ortadayken, bizim de taraftar olarak temkinli ve şüpheli yaklaşımlarımız çok normal bence hocam.

Tamam, çoğunluk tarafından sevilmiyoruz da, en azından Sezar'ın hakkı Sezar'a diyoruz.

bakış açınızı birazcık değiştirirseniz verdiğiniz örneklerin futbolda hep var olduğunu ve olacağını görürsünüz hocam, sadece gs ye has bişey değil! hemen bunuda örnekleyeyim;

antrenmanlarda bile denemediği savunma dizilişini fb maçında denediğini söyleyen teknik adam gördük,

fb maçlarında tonla gol yiyen ve yediklerinin yarısından fazlası birinci sınıf kaleci hatası olan kaleci gördük! (aynı kaleci diğer maçlarında o hataları yapmıyor)

öküz altında buzağı arayacaksak örnek çok olur. bakın size bir video göstereyim, geçen sezona ait gs karagümrük maçı; gs 1-0 galip ve dk. 87-88 lerde karagümrük korner kullanıyor, ön direkte kafayı vuran adam golü atmak üzereyken arka direkte, ofsaytta olduğu kendisi ve herkesçe görülen oyuncu, zaten gol olacak topa tikliyor ve ofsayt diye gol iptal oluyor. bilin bakalım bu kim? ve kimden kiralık giden biri? peki ya gs nin kiralığı bir oyuncu bunu yapsaydı?

gs tff ve kurullarından yardım alıyor,
gs kiralıklarından yardım alıyor,
gs ye arka çıkan takımlar var,
medya gs den yana,
yayıncı kuruluş gs nin başarısını istiyor,

ee bunların olmadığı avrupa'da gs nin rakipleri kupa kaldırdıda bizim mi haberimiz yok!

okan hoca kadroyu revize etmiş, 3 günde 1 maç haftalarında bunu yapmak zorunda, bu yüzden suçlayamam
oshimen ve icardi gibi ağır silahları öne sürmüş, kasımpaşa korkmuş ve maç 3-0 olmuş, bakmış kasımpaşa; yorganda da ölüm urganda da ölüm, takmış süngüleri birde ben hücum edeyim demiş 3-3 😁

gs geçen sene skoru aldığı maçları tutmayı becerebiliyordu ama bu sene bunu yapamıyor. skor gs nin kendi hatalarından ortaya çıktı hakemi doğrudan suçlayamam. başarısızlık varsa gs önce kendine bakacak! son maçlarda gs aleyhine pneltı verme furyası var, yine penaltı verdi vardan iptal edildi, sonra yine başka bir pozisyonda yine penaltı verdi. çoğu kişi penaltı diyecektir ama benim kriterlerimde değil, sırtı dönük oyuncu hava topuna çıkarken kollarını kullanır ve daha yere düşmeden yakın mesafede çevrilen topu görme şansı yoktur. dün lizbon maçında aynısı oldu, var çağırdı ama hakem yok bişey dedi. var ın çağırması doğru hakemin kendi yorumunu ortaya koyması lazım ama bu yorum işlerinde standart tutturamıyoruz.

birde kasımpaşa 3. golünde kafayla çevrildiği anda golü atan ile gs savunması aynı çizgideydi, ofsat çizgisi maç sırasında çekilmedi ama var dan karar çabuk çıktı, orda ofsayt var mı yok mu bende merak ediyorum.

yalnız okan hoca skoru hakeme bağlarsa gs önümüzdeki maçlarda çok şey kaybeder, zira bugün hakemden önce okan hocanın ve topa hakim olmayı başaramayan gs oyuncuları bu sonucu ortaya çıkardı, tam derslik maç aslında!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yediği ilk golde maçtan kopmasının tam tersi bir durum bu. Galatasaray gerçekten skoru korumakta zorlanıyor. Buna %100 katılırım.

Hakem konusunda da; böyle devam edersek maçları hakemsiz oynamak daha makul olacak sanırım. Özellikle şu penaltı işi gerçekten bir standarda bağlanmalı. Çünkü konu öyle sulandırıldı ki, bir takım gerçekten penaltı haketse bile artık refleks olarak itiraz ediliyor ve taraftarın gözünde haksızlık olarak algılanıyor.

-Maçta penaltı mı atılmış?
+Evet.
-Biliyordum abi! Hakemler hep bu takımdan yana zaten.

gibi diyaloglar dönüyor ve kimse "Gerçekten penaltı mıydı?" diye sormuyor artık..

Örneğin bu akşam Galatasaray'ın kayıp iki puanında hakemin etkisi varsa, bunu asla kabul edemem. Bir Fenerbahçeli olarak bunu reddediyorum. Şimdi maçın özetini arıyorum. Bakalım nasıl bir mücadele olmuş?

maç sonu açıklamaları izlemedim, maçtaki 6 golü çıkalım; o pozisyonlarda top dışarı vurulmuş ya da kaleciler kurtarmış olsun ve maç 0-0 bitmiş olsun, iki tarafta hakemi suçlamaz ama değil mi maç 3-0 dan 3-3 oldu
muhtemelen tek suçlu hakem ilan edilir. şu var da dönüyor bişeylerde ne olduğunu bilmiyoruz. geçen haftada antep ts maçında tertemiz golü yediler.

biraz maliyetli olacaktır ama bence 1 sezon olsun çapraz eşleşme olacak; maçı yöneten türk ise var daki birinci sınıf ülkelerden bir hakem olacak, vardaki türk olduğunda sahadaki yabancı hakem olacak, sorunu çözeriz aslında.

5-0 bjk maçında gs yönetimi kendine ders çıkardı umarım bugünkü skordan da okan ve futbolcular kendilerine ders çıkarır, onların dışında izleme keyfi açısından güzel maç oldu.

bağı bahçeyi, tarlayı arsayı, adayı ziyech i sat oshimeni al dursun başkan 😁

Jose Mourinho'nun tepkisini nasıl yorumluyorsunuz?

0.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri