Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tangled.com - Tangled Social ile Millix Kazan

Cüzdana gönderdiğim geldi mi? Hem gönderide dolara bastım. Hem cüzdanına 10k attim
evet hocam gelmiş onun bildirimi cüzdanda şu şekilde görünüyor.
ödeme.webp

hocam sureklı browser ı kullandıgım halde bana artık mılıx gelmıyor. neden boyle oldu kazanc rakamları mı dustu anlamadım. ana browser olarak kullanıyorum nerdeyse 15 saat acık bılgısayar aktıf olarak kullanıyorum ama herhangı bır artıs soz konusu degıl. ust bardakı reklamlarda fazla yok artık neredeyse 5 gundur 77.000 mılıx de kaldı.

hocam sureklı browser ı kullandıgım halde bana artık mılıx gelmıyor. neden boyle oldu kazanc rakamları mı dustu anlamadım. ana browser olarak kullanıyorum nerdeyse 15 saat acık bılgısayar aktıf olarak kullanıyorum ama herhangı bır artıs soz konusu degıl. ust bardakı reklamlarda fazla yok artık neredeyse 5 gundur 77.000 mılıx de kaldı.
Onu bugun fark ettim bende, cobrahelix te bir kaç oyun oynayınca reklam yağdı 😁 cobrahelix te hesabın yoksa hesap aç ve browser cüzdanını gir, vaktin oldukca bir kaç dakika oyun oyna, oyunlar eğlenceli ve ekstra millix veriyor

Forum istatistikleri

Konular
13.833
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri