Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tangled.com - Tangled Social ile Millix Kazan

KYB, KYC, KYI, KYT gibi kısaltmalar ve bunların anlamları hakkında detaylı bir içerik hazırlamak üzere not aldım. 👍

Bu terimleri kapsamlı bir şekilde mercek altına alıp, kullanıcıların bilgisine, Türkçe kaynak olarak sunalım inşâallah.

En kısa zamanda.

Satoshi Türk: Bilginin Kaynağı

suni midir, gerçek midir bilinmez ama exchange de millixi 0.000000212 usd fiyatına getirdiler, şuan 100,000 millix 0.021 usd yapıyor ve tangled sociali tangled browser dan kulladığınızda; saatte 200,000 millix + browser reklamlarından düşen kazanç ile min. 0.045 usd lerde kazanç var. şahsen günlük ortalama 1,500,000 millix leri görüyorum

Piyasa bu durumdayken bu proje ne alemde hocam? Hala kullanilir mi?
kullanıyorum hocam, içerik paylaşmada çok aktif değilim ama hergün açık tutuyorum mutlaka, tangled browser da kullandığım için günlük 1.5 milyon civarı geliyor, buda anlık fiyattan 0.25 usd değerinde millix ediyor.

millix sizin bıraktığınız zamandan bu yana x3 yaptı, o günlerdekini hemen çekiyordum, şimdi tutuyorum.

kullanıyorum hocam, içerik paylaşmada çok aktif değilim ama hergün açık tutuyorum mutlaka, tangled browser da kullandığım için günlük 1.5 milyon civarı geliyor, buda anlık fiyattan 0.25 usd değerinde millix ediyor.

millix sizin bıraktığınız zamandan bu yana x3 yaptı, o günlerdekini hemen çekiyordum, şimdi tutuyorum.
evet bende @foryoubtc09 hocamın öngörüleri sayesınde elımde tuttum . browser ını sureklı kullanıyorum ve güzel ilerliyor.

evet bende @foryoubtc09 hocamın öngörüleri sayesınde elımde tuttum . browser ını sureklı kullanıyorum ve güzel ilerliyor.
bana zararı olmayan ve oyalamayan bir yer hocam,
ek bir vaktimi almıyor, genelde maçları ve filmleri oradan izliyorum ve pasif gelir oluyor,
söylediğim rakam browser kazancını kapsamıyor..

bu arada forumdaki arkadaşlar youtube videonuzu izletmek isteyenler, dilerseniz linki bana bırakın içerik olarak kendi hesabımdan paylaşayım,
fazla katkısı olmaz ama 3-5 izlenme gelir

bana zararı olmayan ve oyalamayan bir yer hocam,
ek bir vaktimi almıyor, genelde maçları ve filmleri oradan izliyorum ve pasif gelir oluyor,
söylediğim rakam browser kazancını kapsamıyor..

bu arada forumdaki arkadaşlar youtube videonuzu izletmek isteyenler, dilerseniz linki bana bırakın içerik olarak kendi hesabımdan paylaşayım,
fazla katkısı olmaz ama 3-5 izlenme gelir
Ben genelde mobilden girdiğim için çok sarmıyor beni. Site yeterince vaktini alıyor zaten.

Forum istatistikleri

Konular
13.833
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri