foryoubtc09
Pioneer
- BNB
- 0,00307383
ilk içerikler ücretsiz sonrakiler 10,000 millix diye hatırlıyorum ama değiştirmiş olabilirler.. post için 10,000 millix e ihtiyacınız var, kullanıcı adınızı yazarsanız size 15k millix gönderebilirim, ilk içeriği oluşturur kalanı beğenilerde kullanırsınız, o ara tangled browser dan kullandığınız için 100k millix gelecektir zaten..Ben bunu bir türlü beceremedim. Browserını da kurdum, kullandım. Ama yine 0 yine 0. 0 Milix olduğundan post bile atamıyorum. İlk başta kazanmaya başlamak için bir şey yapılması gerekiyordu da ben mi yapmadım acaba?
kendim halledicem derseniz resimdeki en yukarı gösteren ok tangled browser kazancınızı gösterir. orta sıradaki ok tangled social kazancınızı gösterir. Tangled browser kullandıysanız mutlaka reklam geliri olarak bir miktar millix birikmiştir. Resimdeki en alt ok la gösterilen ''benim millix im'' tıklayın en üstteki ''gösterge paneli'' ne girin. Oradaki cüzdan adresi sizin tangled social cüzdan adresiniz. İlk okla gösterdiğim yere tıklayıp tangled browser cüzdana girin ve kopyaladığınız tangled social cüzdanınıza millix leri gönderin. Bir kaç dakika içinde gelir. Gönderim sırasında 1000 millix fee var, bu yüzden cüzdandaki miktarın 1000 millix altında rakam girin.
Eğer tangled browser dada millix birikmemiş ise https://cobrahelix.com/ buraya kayıt olun ve kayıt sırasında en altı gösteren oku tıkladığınız yerdeki cüzdan adresinizi girin. kayıt olduktan sonra birkaç dakika oyun oynayın, oynadığınız oyunların kazancı birkaç dakika içinde otomatik olarak tangled social hesabınıza gelecektir.