Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tangled.com - Tangled Social ile Millix Kazan

Hallettim sizede abone oldum kyc onayını bulamadım sadece. Post atmak ya da begenilerin bana bir +sını göremedim ama yapmaya devam edeyim
henüz post atmamış, hiç bir reaksiyon vermemişsiniz 🙂

paylaştığınız içerik her görüntülemesi için 1000 millix, her yorum için 10,000 millix, her tepkime için 1000 millix ve ekstra bahşişlere tabidir, bunlar kullandıkça artan özellikler ve içeride kurduğunuz dostluklarla alakalıdır.

sol menüdeki ''indirmek'' kısmından tangled browser indirerek oradan kullanırsanız her 30 dk. da 100,000 millix alırsınız.

palaşılan görevler vardır, ben bir süredir zamansızlıktan katılamıyorum, onlara katılırsanız daha fazlasını kazanırsınız, örneğin; youtube videomu izle, izlemeye başladığın an ile izleme bittiği anın resimlerini yorumda paylaş gibi..

Browserı sabahtan beri kullanıyorum zaten şuan 1milyon gözüküyor biriken ama daha sonra yarısı kendiliğinden siliniyor nedense 🙂 beğeni falan atmıştım aslında ama sanırım gruplar üzerine yoğunlaşıp hareket etmek lazım gibi

içerik paylaşmayla başlayın hocam, sizin dediğiniz yukarıdaki browser kazancı, browser kazancı ile tangled kazancı ayrıdır. tangled sol menüde adınızın altında cüzdanınızda görülen miktar tangled social kazancınızdır, siz beğeni attığınızda sizden 1000 millix gider.. 30 dkikada bir 100k millix i alabilmek için tangled social de tepkime veriyor, alıyor olmanız gerek.

%23 civarı yükselişle millix fiyatı 0.000000621.. günlük 0,1-0.3-0,5 usd derken şuanki durumda social ve browser gelirleri günlük 1 doları geçti, social ve browser kazançlarını usdc ye çevirdim.. özellikle yatırımsız kazanç düşünen arkadaşların gözatmasında fayda var..

resim 1.webp

Forum istatistikleri

Konular
14.097
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri