Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tangled.com - Tangled Social ile Millix Kazan

bir süredir ödeme kanıtı eklemiyordum, hazır fiyat yükselmişken ekleyelim

resim 1.webp

millix yine yükselişte, 0.000000501 usd

@kamrey satışa koymadıysan ve satmak istersen dünden beri fiyat yukarı çıkıyor, başlangıçta 10-11 milyon millix 1 usdc ye bozarken şimdi 2 milyonu 1 usdc

kazançlarda değişim yok, tangled browser ile kullanılırsa hala 30 dakikada 100,000 millix (0,05 usdc) ve içeriğinizin aldığı ödüller

millix yine yükselişte, 0.000000501 usd

@kamrey satışa koymadıysan ve satmak istersen dünden beri fiyat yukarı çıkıyor, başlangıçta 10-11 milyon millix 1 usdc ye bozarken şimdi 2 milyonu 1 usdc

kazançlarda değişim yok, tangled browser ile kullanılırsa hala 30 dakikada 100,000 millix (0,05 usdc) ve içeriğinizin aldığı ödüller
abi geçen seferki yukselıste ne olursa olsun deyip 40 50 75 den koydum 1.500.000 er mılıx 40 ve 50 lık 3.000.000 mılıx ım satılmıs. Bi %27 lık artıs daha beklıyorum

@foryoubtc09 hocam şimdi geçtim pcye açtım kurdum vs sizin linkten tıkladım ama aktivasyon maili gönderdik diyorlar gelen mail yok ne yapabilirim acaba ?
aktivasyon maili gelmesede siteye girip kullanabiliyorsunuz diye biliyorum, girdiğiniz gibi içerik paylaşmaya, beğeni, yorum yapmaya başlayabilirsiniz.. dikkat edeceğiniz husus kyc olmadan para çekemezsiniz, bunu en baştan dikkate alın, zamanınıza yazık olmasın. aktivasyon konusunda sorun yaşıyorsanız, kullanıcı adı veya maili bana bildirin, tangled içerisinden kendilerine yazayım

Forum istatistikleri

Konular
14.097
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri