Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

UEFA Avrupa ve Konferans Ligi - Heyecan Başlıyor!

Bugün Avrupa Kupası maçlarımız şu şekilde;

19.45 TRT 1 > Rigas FS (Letonya) - Galatasaray
22.00 TRT Spor > Twente (Hollanda) - Fenerbahçe
22.00 TRT 1 > Beşiktaş - Eintracht Frankfurt (Almanya)

Skor tahminlerim:

Rigas FS 0 - 3 Galatasaray
Twente
1 - 1 Fenerbahçe
Beşiktaş
2 - 1 Eintracht Frankfurt

Gs gol yemeden maçı tamamlamaz 🤣
Bu hollanda takımlarıyla her takımımız eşleşmiş ve ne hikmetse hepside hollanda ya gidiyor, bari biri istanbul a geleydi, iyiydi 😁
Bjk son haftalar oyun olarak biraz tutarsız ama kazanmayı isteyecektir, rakipten daha çok gol atarsa kazanır 🤭

Yeme işte o golü. Bedavadan gol attı adamlar. Galatasaray çok rahat. Rakip çok zayıf. Farka gidip, averaja oynaması gerekiyor Galatasaray'ın.

Avrupa'da böyle rakipler her zaman denk gelmez. Fırsat bu fırsat. Atın işte 5-6 tane.

Temsilcilerimizin bu haftaki Avrupa Kupası ve Konferans Kupası maçları şu şekilde;

Çarşamba, 17.30 TRT 1 >> Galatasaray - Elfsborg (İsveç)
Perşembe, 22.00 TRT 1 >> Fenerbahçe - Manchester United (İngiltere)
Perşembe, 22.00 TRT Spor >> Olympique Lyon (Fransa) - Beşiktaş
Perşembe, 19.45 TRT 1 >> Celje (Slovenya) - Başakşehir

Skor tahminlerim:

Galatasaray 2 - 1 Elfsborg
Fenerbahçe 1 - 1 Manchester United
Olimpik Lyon
4 - 1 Beşiktaş
Celje
1 - 3 Başakşehir

Elfborg tehlikeli takım, teknik değiller ama fizik üstünlüğü iyi kullandıkları maçlarda rakibe zorluk çıkarabiliyor,
İngiliz takımları genelde cl maçları hariç önemsemiyor ve yedek ağırlıklı çıkıyor, öyle olursa fb için moral maçı olabilir,
bjk için hem avrupa hem lig açısından zor hafta olacak, lyon daki kayıp lig aşamasını zora sokabilir ama ben lige ağırlık vereceklerini düşünüyorum, 3 kulüp içinde kadro derinliği en az olan takım çünkü,
başakşehir en güçlü yanı olan savunma yönünü aksatmaya başladı ama yinede kazanacaklardır diye düşünüyorum,

en kritik gördüğüm maç bjk nin ki, onun dışında fb moral olması açısından haneye bir manu galibiyeti yazdırmak isteyecektir, başarırsa gelecek açısından iyi olur, gs ninkinin saatine bir bağ kuramadım, neden 17.30 (belkide kendi istemiştir, bilmiyorum)

tüm takımlarımıza başarılar, umarım firesiz gruplardan çıkılır ama temenni ile gerçek farkı maalesef her avrupa haftasında karşımıza çıkıyor, şu başlığa cl yi koyduramadık mesela!

Fenerbahçe kazanmak için elinden geleni yapacak ama gol yiyene kadar. Eğer ilk golü atan taraf İngiliz ekibi olursa, Fenerbahçe çözülür, dağılır. Çok zor maç olacak.

Galatasaray bu kez hata yapmaz, yapmamalı. Bir önceki maçı rahatça kazanacak, hatta farka gidecekken, tuhaf goller yiyerek 1 puana razı oldu. Bu kez olmaz bu. Fişi ilk yarıda çeker.

Beşiktaş için söyleyecek tek sözüm var: bu fikstür her babayiğidin harcı değil! Yani yenilirse de canı sağolsun. Gerçekten de Uefa Avrupa liginin en zor başlangıcını yaptı.

Başakşehir şu an en güvendiğim takım. Oyun stili açık. Savunması dengeli. Bu maçı kazanacaktır, ki ilerleyen süreçte de bu şekilde devam etmelerini temenni ediyorum.

Galatasaray ilk yarıda fişi çekti derken, ikinci yarıda resmen ecel teri döktürttü taraftara. Neyse ki sonuç olarak 4 - 3 kazandı.

Darısı yarın diğer temsilcilerimize..

Fenerbahçe iyi oynadı ama yetmedi malesef. 1 - 1 tamamladık maçı.

Beşiktaş sonunda aradığını buldu ve müthiş bir galibiyete imza attı. Maçı Fransa'da, taraftarsız deplasmanda 0 - 1 kazandı.

Başakşehir ise malesef hayal kırıklığı yaşattı. Maçı 5 - 1 gibi ağır bir skorla kaybetti malesef.

Temsilcilerimizin bu haftaki Avrupa Kupası ve Konferans Kupası maçları şu şekilde;

Bugün, 18.30 TRT 1 >> Beşiktaş - Malmö (İsveç)
Yarın, 20.45 TRT 1 >> Galatasaray - Tottenham (İngiltere)
Yarın, 23.00 TRT 1 >> Alkmaar Zaanstreek (Hollanda) - Fenerbahçe
Yarın, 23.00 TRT Spor >> Kopenhag (Danimarka) - Başakşehir

Bu hafta skor tahminim yok. Hiç birisi güven vermiyor malesef. Hepsi yenilir cümlesini de yazmak istemiyorum. Siz anlayın.. 😁

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri