Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

UEFA Avrupa ve Konferans Ligi - Heyecan Başlıyor!

Maç bitmek üzere hocam. Beşiktaş 2 - 0 önde. Müthiş oynadı Beşiktaş. Helâl olsun demek istiyorum.

Galatasaray maçında da şöyle top oynayaydı da, puan farkını bu kadar açtırmasaydı keşke @Vonzarovich 😁

bjk de düşüş devam ediyor, bugün küçük detaylarla kazandı maçı, topa sahip olmak ile topu doğru kullanmak farklı şeyler; hep istatistik üzerinden gidiliyor, bir yerde doğru ama skora katkı veren istatistikler önemli, pasları yana ve geriye yaptığınızda, top kaybı yaşamamışsınız, yararı ne? dikine, seri oynadığınızda top kaybınız %30 olsa bile skoru değiştirecek anahtar pasları atmış olursunuz..

kazanan daima haklıdır deyip, darısı yarın sahne alacakların başına olsun!

izliyor musunuz bilmiyorum ama az önce brugge-aston villa maçında cl seviyesinde kolay göremeyeceğimiz bir hata yapıldı, kalecinin oyuna soktuğu topu ceza sahasındaki savunma oyuncusu eline alıp yeniden başlamak istedi 😁 brugge lehine penaltı

Temsilcilerimizin bu haftaki Avrupa Kupası ve Konferans Kupası maçları şu şekilde;

Yarın, 20.45 TRT Spor >> Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv (İsrail)
Yarın, 20.45 TRT 1 >> Alkmaar Zaanstreek (Hollanda) - Galatasaray
Yarın, 23.00 TRT 1 >> Slavia Prag (Çekya) - Fenerbahçe
Bugün, 18.30 TRT 1 >> Başakşehir - FC Petrocub (Moldova)

Tüm temsilcilerimize başarılar dileriz.

Beşiktaş yener diye tahmin ediyorum.

Galatasaray'da yener de ilginç bir şekilde iddia oranı yüksek geldi.

Fenerbahçe maçı tehlikeli. Herşey olabilir.

Başakşehir berabere diyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.917
Kullanıcılar
6.967
Son üye
ekber96
Geri