Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

UEFA Avrupa ve Konferans Ligi - Heyecan Başlıyor!

bjk yener, gs yener, slavia-fb maçı ilginç olacak; fb cl elemesinde lille'i geçseydi cl öncesi son rakibi slavia olacaktı, ikiside lille'in avrupa ligine yolladığı takımlar, umarım yener ama kolay değil, hem fb hemde slavia için sıralamadaki yerleri açısından önemli, temkinli olacak olmalarından dolayı beraberlik ağır basabilir

Beşiktaş maçı için yorum bile yapmak istemiyorum. İnatla bazı adamları oynatıyor. 2 saçma ve birbirinin aynı gol. Kendi sahamızda sürekli top çevirip kontra yapmaya çalışıyoruz. Komedi. Bu takıma top oynatmamamiz lazım.

Galatasaray ilk yariya beraberlikle bitirdi en azından.

Gs'nin oyunundaki sıkıntı Okan hoca! İcardi ile Oshimen iç saha maçlarında oynayabilir, deplasmanda bazen oynayabilir, çünkü İcardi orta sahaya gelip pas dağılımı yapabiliyor. Batsu ile Oshimen aynı tarz oyuncular ve birbirlerini bozuyorlar, takımıda orta sahada eksiltiyorlar. Hatayı erken düzeltirse gs alır maçı..

Gs'nin oyunundaki sıkıntı Okan hoca! İcardi ile Oshimen iç saha maçlarında oynayabilir, deplasmanda bazen oynayabilir, çünkü İcardi orta sahaya gelip pas dağılımı yapabiliyor. Batsu ile Oshimen aynı tarz oyuncular ve birbirlerini bozuyorlar, takımıda orta sahada eksiltiyorlar. Hatayı erken düzeltirse gs alır maçı..
Galatasaray'da yine ışık var hocam.

Beşiktaş'ta o ışığı göremiyorum. Orta saha diye birşey yok. Joe Mario kaç maçtır oyunda yok inatla oynatıyor.

Salih nerede diyorum sadece.

Forum istatistikleri

Konular
13.895
Kullanıcılar
6.965
Son üye
Dertli49
Geri