Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bouncebit (BB) Coin Binance Megadrop

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
Adsız tasarım (24).png


Global ve en güçlü kripto para platformlarından Binance Yatıırmcılarının ve kullanıcılarına yeni bir özellik sunarak bazı görevleri yerine getirerek kazanç elde etmelerine imkan sağlıyor. Launchpool programının bir benzeri olarak ortaya çıkan ve daha çok web3 cüzdanının kullanımının artmasını amaçlayan Binance bu etkinliği ile kullanıcılarına yeni lansmanı yapılacak olan proje tokenlerinden dağıtmaktadır.

Binance megadrop uygulaması ile ilgili tüm detaylara aşağıda yer alan bağlantı üzerindeki yazımızdan ulaşım sağlayabilirsiniz.


Binance tarafından uygulamaya alınan yeni özelliğin ilk projesi ise Bitcoin stake protokolü olarak zincir üsti bir hizmet sunmayı amaçlayan Bouncebit Coin oldu. Bouncebit ile ilgili tüm detaylara ve ne işe yaradığına aşağıda yer alan bağlantı üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.


Bouncebit Megadrobuna Nasıl Katılım Sağlanır?

Bouncebit megadrop etkinliği için kullanıcılar iki farklı şekilde katılım sağlayabilmektedir. Etkinliğe katılım için kullanıcıların öncelikle binance web3 cüzdan özelliğini açmaları ve bir cüzdan oluşturmaları gerekmektedir. Kullanıcılar binance uygulaması üzerinden megadrop sayfasına giriş yaparak etkinliğe kaydolmaları yani abone olmaları gerekmektedir.

BB coin etkinliği için ilk katılım yöntemi BNB stake yapmadır. BNB coin sahipleri 30-60-90 ve 120 gün stake seçeneklerinden kendilerine uygun olan seçeneği kullanarak BNB stake miktarlarına ve stake sürelerine göre puan kazanabilmektedir. Ayrıca eğer aktifte bir launchpool etkinliği var ise kullanıcılar bu ödülleri de almaya hak kazanabilmektedir.

Ayrıca BB coin için hazırlanan web3 cüzdan görevleri alanından kullanıcılar puan kazanabilemktedir. Megadrop sayfasında yer alan görev alanından kayır olduktan sonra görevi yapmak için kullanıcılar web3 cüzdanlarını Bouncebit platformuna bağlamaları ve BTC stake görevi yapmaları gerekmektedir. Bu sayede web3 görevinden de puan alarak dağıtım sonucunda ek ve yüksek puan alarak daha çok BB coin kazanabilrsiniz.

BB Coin Megadrobu hakkında

Megadrop Tarihleri: Başlangıç: 26/04/2024 bitiş:13/05/2024 dağıtım:13/05/2024 listeleme:13/05/2024
Megadrop ile dağıtılacak BB coin: 168.000.000 (toplam arzın %8,00'i)
İlk Listelemede dolaşım arzı: 409.500.000 (toplam arzın %19,50'si)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,181
Mesajlar
61,239
Kullanıcılar
6,690
Son üye
argrn
Geri
Üst