Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Gate.io Borsasından Para Çekme Nasıl Yapılır?

yecele

Tuğgeneral
İyi akşamlar arkadaşlar bugün sizlere Gate.io sitesine atmış olduğunuz kripto parayı nasıl çekeceğinizi görsellerle anlatacağım. Öncelikle Gate.io borsasında nasıl hesap açarız? KYC onayını nasıl yaparız? Konularına bakmanızı tavsiye ederim. Sonra Gate.io borsasına para aktarımı konumuzu inceleyebilirsiniz. Şimdi gelelim içerde bulunan kripto paralarımızı nasıl çekebiliriz kısmına.

! Parayı çekebilmeniz için KYC onayınız kesinlikle olmalı !

1620848022638.png


Yukarıdaki yerden cüzdan kısmının üstüne gelip spot hesabına girelim. Buradan hangi kripto parayla çekim yapmanız gerektiğine karar vermeniz gerekiyor. Elinizde var olan kripto parayı da direk çekebilirsiniz fakat çekim yapmadan önce kesinlikle kesintiye dikkat etmeniz gerekiyor arkadaşlar. Bir de unutmayın sürekli sabit kalmıyor bu tutar, değişebiliyor ki bu durumları gördük, ezbere işlem yapmayın kesinlikle.

Alt tarafta ben USDT seçimini yaptım. Bunun için zaten elinizde bu varlık olacağı için arama yapmanıza gerek yok ama portföyünüz genişse arama kısmını kullanabilirsiniz. Buraya geldikten sonra Çek butonuna tıklayalım sağ taraftan.

1620848243749.png

Çek butonuna tıkladıktan mesela aşağıdaki gibi bir uyarı çıkabilir bu uyarıları görmezden gelmeyin. Mesela burada ERC20 ağının tıkanıklığından dolayı çekimlerinizi TRC20 ile yaparsanız daha sağlıklı olabileceğini söylüyorlar. Yazılanı anlamazsanız bizlere iletebilirsiniz.

1620848418991.png


Şimdi bu uyarıyı kapatıp yolumuza devam ediyoruz. Bunu belirtmekte fayda var çekim yapacağınız adresin de kesinlikle TRC20 ağı olması lazım. Yani göndereceğiniz ve çekeceğiniz ağlar aynı olmalı. Şimdi aşağıdaki görsele gelelim neler istiyormuş bakalım.

1620848606531.png

Kullanabilir USDT'miz yazıyor altlarda olduğumuz için burada bakiyemiz yok. Altında günlük limitiniz yazıyor, çok şükür aşmadık burayı da.
Hemen altında USDT Adres yazan yere göndereceğiniz adresi yapıştırıyorsunuz.

Adres açıklaması kısmına kaydetmek istiyorsanız nasıl kaydedecekseniz o şekilde isimlendiriyorsunuz.

Alım tutarının yanına dikkat edin Minimum çekim kısmı var burası da sürekli güncelleniyor ki son Shiba Inu durumlarından sonra burası arttırılmıştı. İlgili konu için tıklayınız.

Bakiye olmadığı için şu anda Komisyon göremiyoruz ama siz eklediğiniz zaman oraya bakarsınız. Saatlik değiştiği bilgisi var.

Fon şifresi, sizin hesap açarken oluşturduğunuz 6 haneli kod, bu kodu zaten alım ve çekim emri girerken de kullanıyorsunuz.

SMS kodu alabilmek için sağdan SMS Gönder, e-posta kodu almak için sağdan e-posta kodu göndere tıklıyoruz.

TOTP etkin değilse orası boş bırakılıyor. Tüm bu işlemlerden sonra istek gönder diyerek para çekmemizi onaylıyoruz arkadaşlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Juf

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,240
Mesajlar
60,392
Kullanıcılar
6,716
Son üye
BurakBey
Geri
Üst