Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

yatırım tavsiyesi değildir. bence bitcoin'in fiyatı artar çünkü fiyatı düştü ve kripto paralarda fiyat düşükken alınır bu dönemlerde bitcoin alınır ve fiyat yükselebilir

Tüm yatırımlar da olduğu gibi bu yatırımlarımızda da inişler ve çıkışlar olucaktır. Ama şuan BTC krtipto parasını düşünücek olursak bu birkaç gündür düşüşte ama elbet bunun da bir çıkışı olucaktır ,hatta benim görüşüme göre BTC az düşmüş olsa bile bunun çıkışı çok büyük olucaktır. Önümüzdeki birkaç gün veya birkaç hafta sonra güzel bir çıkış olucaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir!

Dominans yine %50 sınırını zorluyor. Bir altsezon daha yaşatabilir ya da piyasayı bu kez 2-3 hafta olumsuz yönde sallayabilir. Ytd.

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
Bitcoin talep arz oranına göre artıp düştüğü için zor bir piyasa düşük miktarlarla yatırım yapmalı uzun vadeli yatırımı bence btc'den farklı başka coinlere yatırım yapmalı azar azarda olsa gün gelir btc gibi değerlebilir bence btc alıp satmak kısa vadeli cebe harçlık girmesi için kullanıyo zaten herkesde uzun vadeli yatırımda bence btc tercih edilmemelidir - YTD

ağzından bal damlıyor hocam.
beklemekten yoruldum artık YTD
Yatay bir grafik çok sıkıcı değil mi? Genelde yatırımcıları itibari para birimlerine ve altcoinlere kaçırır, diğer ihtimalle de küçük ama emin yürüyüşler yapabilir. Önceki mesajdaki ihtimalleri üçe çıkardık bu sefer. 🙂 Şu anda elimdeki BTC'leri ne arttıracağım ne de azaltacağım. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri