ibrahimgoksu1
Trader
- BNB
- 0,00012250
Anlık olarak kısa vadede daha da düşeceğini düşünüyorum fakat uzun zaman için bir yükselme olacağına inanıyorum. YTD
Düştüğü zaman mı kesinti vardı? Yoksa şimdi mi? Yoksa hem düştüğü zaman kesinti vardı hem de şu anda mı oldu? Biraz daha açalım lütfen yorumlarımızı.Şu anda elektrik kesintileri var Kore Japonya ve Çin ülkelerinde bitcoin baya düştü o gün
ağzından bal damlıyor hocam.Dominans yine %50 sınırını zorluyor. Bir altsezon daha yaşatabilir ya da piyasayı bu kez 2-3 hafta olumsuz yönde sallayabilir. Ytd.
Bitcoin talep arz oranına göre artıp düştüğü için zor bir piyasa düşük miktarlarla yatırım yapmalı uzun vadeli yatırımı bence btc'den farklı başka coinlere yatırım yapmalı azar azarda olsa gün gelir btc gibi değerlebilir bence btc alıp satmak kısa vadeli cebe harçlık girmesi için kullanıyo zaten herkesde uzun vadeli yatırımda bence btc tercih edilmemelidir - YTDMerhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.
Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
Yatay bir grafik çok sıkıcı değil mi? Genelde yatırımcıları itibari para birimlerine ve altcoinlere kaçırır, diğer ihtimalle de küçük ama emin yürüyüşler yapabilir. Önceki mesajdaki ihtimalleri üçe çıkardık bu sefer. 🙂 Şu anda elimdeki BTC'leri ne arttıracağım ne de azaltacağım. Ytd.ağzından bal damlıyor hocam.
beklemekten yoruldum artık YTD