Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Yatay bir grafik çok sıkıcı değil mi? Genelde yatırımcıları itibari para birimlerine ve altcoinlere kaçırır, diğer ihtimalle de küçük ama emin yürüyüşler yapabilir. Önceki mesajdaki ihtimalleri üçe çıkardık bu sefer. 🙂 Şu anda elimdeki BTC'leri ne arttıracağım ne de azaltacağım. Ytd.
nedense yatay grafiklerde bende sakince beklerim.
acele etmem çünkü güzel şeyler olabiliyor arkasından.

Dominans yine %50 sınırını zorluyor. Bir altsezon daha yaşatabilir ya da piyasayı bu kez 2-3 hafta olumsuz yönde sallayabilir. Ytd.

BTCUSD 4 SAATLİK GRAFİK
IMG_20210420_232910_293.webp

BTC 4 SAATLİK DOMİNANS
IMG_20210420_233022_099.webp

Yorum sizin. YTD

ağzından bal damlıyor hocam.
beklemekten yoruldum artık YTD
Hangisini bekliyorsunuz hocam alt sezonunu mu yoksa sallantı mı?
Ben süreci hala al sat ile geçiriyorum. Çantalardan çıkışlarımı aldım 2 adet yeni çanta var beklemede onun harici kısa süreli %5-10 uma bakıyorum BTC kararını verene kadar.

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
Bence daha güzel şeylerle kendini ön plana çıkarabilirisn ama yinede senin görüşlerin hekresin saygı ve sevgiyle karşılaması şarttır güzel kardeşim teşşekürler...

Bence daha güzel şeylerle kendini ön plana çıkarabilirisn ama yinede senin görüşlerin hekresin saygı ve sevgiyle karşılaması şarttır güzel kardeşim teşşekürler...
adamın kendini ön plana çıkarma derdi yok?
konuya yorum yaparken üyeleri inceliyormusunuz ?
mesaj sayınız artsın diye mesaj yazmayın.
adam 8 aydır sitenin üyesi ve en kaliteli yazarı.

BTC %30 FELAN DÜŞCEK DİYOLAR DOGRUMUDUR ?
lütfen forumlarda nasıl yorum yazılır öğrenelim.
hatta forum kullanmayı öğrenelim 🙂
tamamı büyük harf forumlarda bağırmak anlamını taşımaktadır.
tamamı kalın harf kullanılmaz.
lütfen bu konuda bizlere destek olun.
kuralları okuyun.

BTC %30 filan düşecek diyorlar doğru mudur?
Yazınız düzenlendi. İlk hali ile şimdiki halini karşılaştırıp hangisi daha estetik duruyor bir düşünün.
lütfen forumlarda nasıl yorum yazılır öğrenelim.
hatta forum kullanmayı öğrenelim 🙂
tamamı büyük harf forumlarda bağırmak anlamını taşımaktadır.
tamamı kalın harf kullanılmaz.
lütfen bu konuda bizlere destek olun.
kuralları okuyun.

Bu öğütleri de dinletin lütfen. Güzel bir ortamda samimi ve kazanç dolu vakit geçirmenin yolu öğrenmek ve paylaşmaktan geçer.

Şimdi sorunuza gelelim. 🙂

Birileri yüzde bilemem kaç yükselecek veya düşecek dedi diye BTC asla harekete geçmez. Siz hesapladınız mı BTC %30 düşerse nerelere kadar geriler? Ben hesapladım. Yaklaşık 39 bin civarına kadar gerilemekten bahsediyorlar. Mümkün olabilir ama neye dayanarak bunu söylüyorlar; bu önemli değil mi? Forumda grafik analizi yapan epey arkadaş var. Okuyup sentezinizi yapın ve kendi stratejinizi oluşturun. Kimsenin dediği ile hareket etmeyin. Kolay gelsin.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri