foryoubtc09
Pioneer
- BNB
- 0,00028520
tüm itemler artacak şekilde bir ayarlama yapılıyor sanki, çünkü günlük üretmeler hepsinde aşağı çekilmiş, sınırlamalar yüzünden.. enerji döngüsünü sağlayan ve oyunda vakti olan şuanki durumda kral sayılır 🙂Enerji konusunda fiyatların artması sınırsız döngülerin önünü açabilir, tarla bulunursa tarım en karlı işlerden biri oldu
Güncelleme sonrası mining, forestry ve cooking en zor yetenekler olmuş, uzay madeni bulmak imkansız hale geldi
adalar bir bir kapanıyor, bir tarlayı ele geçirdim mi, uyuyayana kadar işgal ediyorum, 1 tane topla, ek ve sula, sonra diğerine..
aslında en iyisi adayı ve evi T3 seviyesine getirmekmiş, dün t1 aşçılık ürünü görevi geldi, gece sürenin dolmasına yakın, 33 te pixel veriyordu, evdeki herşeyi kaldırıp ocak kurdum ve yetiştirdim 🙂
ev ve ada seviyem T3 olsa hiç zorluk çekmem, ne gerekiyor, diğerlerini kaldır onu kur..
adadan eve girmek, evden çıkmak bile 0,5 enerji tüketiyor, adaları dolaşmakta aynı şekilde, enerji döngüsü şuan sadece coins ile sağlanabilir, karlı ürün bulmak zor değil ama yetiştirecek yeri bulmak zor.