fglc
Veteran
- BNB
- 0,00556679
Bekleme kalksa adaların bir anlamı kalmayacak herkes bir ada seçer aylarca onu kullanır onun yerine limitin gelmemesi gerekiyor limit olmazsa adayı doldururlar 100-150 tezgahla, herkese yeterson güncellemedeki bazı değişiklikler kabul edilebilir, bunlardan en önemlisi üretim sürelerinin uzaması ama bunu yaptığına göre beklemeyi kaldırması gerekirdi, mesela terravilla daki makinelerde isteyen istediğini istediği an üretiyor, diğer oyuncular beklenmiyor. süreleri uzattığına göre bekleme olayını kaldırabilirdi, ben bunların bir süre sonra makul olarak değişeceğini düşünüyorum, en fazla chapter 3'te değiştirirler
geçen bir değirmende süre bir kaç dakika kalmış diye bekledim, sürenin sonuna doğru değirmenin etrafında 8-10 kişi olduk, arkada varmıydı onuda bilmiyorum, kime düşer bu değirmen 🤣 ve oradaki oyuncular ne kadar sabırlı davranır?
bir kamu adasında tarlayı ekmiş hasat vakti gelmiş toplamıyor. toplarsa ben ekeceğim, onun amacıda toplayıp tekrar ekmek, başımdan git diyor, ben gitmem, topla ben ekeceğim. bir tane hasat edip hemen yeni tohum ekiyor veya o ara ben kapıyorum, yarım saati karşılıklı böyle heba ettik 😁 bu ve benzeri durumlara mutlaka çare bulacaklardır
ya da daha fazla ada mintleyebilirler
Geçen iki kişiyle karşılaştım biri tarlayı ekmiş diğeri hasat etsene diyor, eken de 1 RON ver edeyim diyordu 😄
Çok enteresan bir hal aldı oyun