fglc
Veteran
- BNB
- 0,00554636
Benim seviyem düşük ama sizinde iş yapar belkiAslında alıyorlar discord ta bir araştırın derim
Benim seviyem düşük ama sizinde iş yapar belkiAslında alıyorlar discord ta bir araştırın derim
biriyle konuştum, oyuna başlayalı 18 ay olmuş, level 400 yeni olmuş, ben ekimde başladım level 376 yım diyorum, az gelişmişsin diyor 😆Benim seviyem düşük ama sizinde iş yapar belki
Siz mi acaba kötü bir guilde denk geldiniz, bir kaç guild serverina girdim sadece shard yeterliydibiriyle konuştum, oyuna başlayalı 18 ay olmuş, level 400 yeni olmuş, ben ekimde başladım level 376 yım diyorum, az gelişmişsin diyor 😆
içeriye girmedim henüz ama bazı sohbetlere bakınca sömürü düzenine benzer birşeyler var gibi yüksek guildlerde, o kadar coins harcayamam ki, bulduğum adaları kaydediyor onları kullanıyorum..
her cuma fiyatlar kura göre yenileniyor, pixel fiyatı yükselirse ada ve evi t3 yapıp kendi yağımla kavrulmayı düşünüyorum.. yeni güncelleme yavaş yavaş oturuyor gibi, adaların tamamı düzenlemeleri bitirdiğinde daha iyi hale gelecege benziyor
blmiyorum, tangled den bir kaç orta seviye guild üyeleriyle de konuştum, onlarda kesintisiz pixel leri alsalar çıkacaklar gibi, ada dışında artısıda ne onuda bilmiyorum. guild adaları, oyunu günde 5-6 saat oynayan birine kazandıracağı zaman anca 1 saatlerde olur gibi, değer mi? karar vermek zor..Siz mi acaba kötü bir guilde denk geldiniz, bir kaç guild serverina girdim sadece shard yeterliydi
Guildlerde etkinlik oluyor pixel kazandıran ancak o etkinlikte iyi yapan guildler yüksek şartlar arıyor, yani bizim için çok mantıklı değilblmiyorum, tangled den bir kaç orta seviye guild üyeleriyle de konuştum, onlarda kesintisiz pixel leri alsalar çıkacaklar gibi, ada dışında artısıda ne onuda bilmiyorum. guild adaları, oyunu günde 5-6 saat oynayan birine kazandıracağı zaman anca 1 saatlerde olur gibi, değer mi? karar vermek zor..
bu arada az önce bir güncelleme daha geldi, bazı item lerden enerji, süre düşürüp-bazılarında yükselttiler.
bugün nappricot jam üretmiştim tüm gün, normalde 36 enerji harcıyordu, 54 yapmışlar.. fiyat artar muhtemelen satıştan geri çektim, iyi denk gelmiş olacak 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 18425
büyük güncelemeden beri böyle, pixel kazançlarıyla detay olması için paylaşıyorum. etkisiz olan animal care güncellemeden beri en çok pixel kazandıran meslek oldu. şuan en hızlı yükseltilmesi gereken meslek konumunda, yine daha az etkili olan business ondan sonraki en çok pixel kazandıran meslek olarak öne çıkıyor.
yatırımsız kazanç olur mu? sorusuna yanıt olabilecek bir detayda, çoğu pixel in vip üyelere açılan bölümlerden geldiğini söylemek olur. diğer üyeler içinde pixel görevleri geliyor ama vip lere göre daha az.. değişim olmazsa yatırımsız kazanç baya bir zorlaştırıldı.
ha şöyle olabilir, coins kazançlarına odaklanılır ve coins satarak kazanılabilir. ya da coins ler ile vip alma yoluna gidilebilir.
zaman ve enerjilerdeki artma/eksiltmelerde dikkatimi çeken pazar fiyatları oluyor, sanki fiyatı yukarı çıkanlara müdahale geliyor gibi; buda ucuza alıp yukardan satmayı kısmen etkiliyor, satın aldığın itemin süresi ve enerjisi azaldığı anda elinde patlama riski doğuyor.Guildlerde etkinlik oluyor pixel kazandıran ancak o etkinlikte iyi yapan guildler yüksek şartlar arıyor, yani bizim için çok mantıklı değil
Yeni güncelleme sonrası metal işçiliğini 53 tezgah üretip 40 yapacakken şimdi 40 tane üretsem yetiyor ama enerji de ona göre arttı büyük ihtimal yoğunluğu azaltmak için bir hamle, aynı zamanda coins olarak ucuzlattı biraz 53 tezgah üretip hepsinde 1-1.5k zarar etmek yerine 40 tane üretip daha az zarar ediliyor
Sadece petcare yükseltip pixels kazananları gördüm, diğer yeteneklerin görevlerini ucuz ucuz halledip petcare'e odaklanıyorlar
Aynı değişikliği napricottada yapmışlar enerji 3.5 ten 4.5 e çıkmış düşük gibi gözüküyor ama önceden 71 coins kar bırakan (50 coinslik enerji fiyatı dahil) şimdi 21 coins kar bırakıyorzaman ve enerjilerdeki artma/eksiltmelerde dikkatimi çeken pazar fiyatları oluyor, sanki fiyatı yukarı çıkanlara müdahale geliyor gibi; buda ucuza alıp yukardan satmayı kısmen etkiliyor, satın aldığın itemin süresi ve enerjisi azaldığı anda elinde patlama riski doğuyor.
napricot jam tahminim çıktı, dünkü değişim öncesi 2800 coins lerdeyken bu sabah 3800 lerden sattım.. coins sıkıntı olmuyor şuan, oyundaki değişimlerde dengelendi gibi, tarla açan adaların sayısıda arttı.
biraz dolaştırıyor ama kümeslere 2 şer tavuk koymak mantıklı geliyor, hem animal care yükseliyor hemde yumurtalar karlı oluyor. birde günaşırı pixel görevi mutlaka yumurtalardan geliyor bana
4 ada da 5 inek kullanıyorum zaten, ama tavukta karlı, toplama sırasında 2 enerji alıyor min. 2 yumurta bırakıyor, diğer yumurta türleri çıkarsa ekstra kazanç..Aynı değişikliği napricottada yapmışlar enerji 3.5 ten 4.5 e çıkmış düşük gibi gözüküyor ama önceden 71 coins kar bırakan (50 coinslik enerji fiyatı dahil) şimdi 21 coins kar bırakıyor
Kümes yerine tarım yapmak daha mantıklı bence, illaki petcare lazımsa tarımdan elde edilen paranın bir kısmı ile moomunch alınıp tek inekten 500 yumurtalık xp alınıyor
Kazanç kısmını bilmiyorum da xp kısmında tavuk la inek arasında çok fark var4 ada da 5 inek kullanıyorum zaten, ama tavukta karlı, toplama sırasında 2 enerji alıyor min. 2 yumurta bırakıyor, diğer yumurta türleri çıkarsa ekstra kazanç..
napricot 4,5 enerji olalı baya oldu hocam, pixels.tips te bazı enerjiler hala işlenmiş değil, pazar komisyonunuda koyunca napricot 320 coinslerin altında satmak zarar ama napricot jam yapıp satmak baya kazançtı, yeni denklemle hesaplamadım ama..
woodworking ürünlerinin bir kısmında baya bir enerji yükselimi olmuş, önceden ürettiklerimi bugün satıyorum 🙂 sandıklara item koymak her türlü kazanç oluyor, sadece takip ve beklemek gerekiyor.
lunar etkinliğini yaptım ama tamamladığım görevler listesinde görünmüyor, 1 günü aksatmışta olabilirim, emin değilim.. ronin etkinliği var, 13 şubatta başlıyor, standı kuruldu, daha önce benzer binance etkinliğinde iyi itibar puanı vermişti.. benim komisyon %12,6 çekimler itibar puanını bir miktar indiriyor olabilir, bilmiyorum.. sizden düşük bu durumda benim itibar puanım 🙂Kazanç kısmını bilmiyorum da xp kısmında tavuk la inek arasında çok fark var
Ben de elimdeki Java berry leri koydum yüksekten yavaş yavaş satıyorum, nasıl olsa acelesi yok 🙂
Pazar komisyonu olmasa neler yapılırda... %12 çok fazla oluyor
Yeni etkinliği yaptım, 2-3 hafta önce discord bağladım, hala günlük puan yok %12,57 şu an da, sizde komisyon nasıl?