Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

Npc ler 12 olmasından bahsetmiyor, emin misiniz?
esme ile olan diyalogu öyle yorumladım, 12 adet diyor ama mantığada aykırı bir sayı, hiç bir oyun kaçırılmasa bile o sayıya ulaşmak imkansız gibi birşey.. önceliğim valentin görevi olacak yaparsam diğerine sonradan tek ise oda yapılabilir ama anladığım şekilde 12 ise zor..

bugün 2 oyun kaçırdım 🙂
son günler fiyatlara bakarak tamamlayabilirim, sandıklarda beklettiğim birkaç item var, onlar beklediğim yükselişi gösterirse oda, yoksa şuan pixel görevleri iyi verirken coins leri orada harcamak mantıklı

Bu oyun kadar karmasigini ben henüz görmedim hesap kitapçı olduk
aslında çok basit, bir süre alışmak gerekli ve pixels.tips sitesi aktif kullanılırsa birçok hesabı oyuncuların yerine yapıyorlar zaten ve eklentinin büyük faydası oluyor. hesap olayı aslında pazar kesintisi yüzünden ince yapılıyor, onu aşmakta itibar puanından geçiyor..

@fglc dün tasklarda 260k harcadım 65 pixel aldım ve bunların 55 tanesi düz üyeler için, 10 pixel vip içindi.. itibar puanıda yakalayıp hiç olmazsa fee yi %5-8 aralığına düşürsek, coins döngüsüde sağlanacak gibi

aslında çok basit, bir süre alışmak gerekli ve pixels.tips sitesi aktif kullanılırsa birçok hesabı oyuncuların yerine yapıyorlar zaten ve eklentinin büyük faydası oluyor. hesap olayı aslında pazar kesintisi yüzünden ince yapılıyor, onu aşmakta itibar puanından geçiyor..

@fglc dün tasklarda 260k harcadım 65 pixel aldım ve bunların 55 tanesi düz üyeler için, 10 pixel vip içindi.. itibar puanıda yakalayıp hiç olmazsa fee yi %5-8 aralığına düşürsek, coins döngüsüde sağlanacak gibi
Umarım en kısa zamanda alışırım tıps i de kullanacagim

esme ile olan diyalogu öyle yorumladım, 12 adet diyor ama mantığada aykırı bir sayı, hiç bir oyun kaçırılmasa bile o sayıya ulaşmak imkansız gibi birşey.. önceliğim valentin görevi olacak yaparsam diğerine sonradan tek ise oda yapılabilir ama anladığım şekilde 12 ise zor..

bugün 2 oyun kaçırdım 🙂
son günler fiyatlara bakarak tamamlayabilirim, sandıklarda beklettiğim birkaç item var, onlar beklediğim yükselişi gösterirse oda, yoksa şuan pixel görevleri iyi verirken coins leri orada harcamak mantıklı
Bende 12 diye bir şey gördüm ama çok betimleme olduğu için diyaloğu atlarken araya kaynamış belki 12, 1 buketin içindeki temsili sayıdır

Gayet güzel kazançlar hocam bol kazançlar,
Aslında coins döngüsü sadece napricot ekerek sağlanıyor ama tarla sıkıntı oluyor biraz
itibar puanını bu kadar düşürmek şimdiki görevler ve sistemle baya zor belki ilerde güzel bir görev verir

Ben de yavaştan kazanmaya başladım ama gelişimi çok durdurmasın diye 5k altı görevleri topluyorum pixel gelirse bu kuralı önemsemiyorum, bugün 10k harcadım 10 pixels verdi mesela

Şu anki hedefim mining 35, woodwork 35 sonrada aşçılık

Screenshot_20250217_165918_PGA.webp

metalworking i hızlı 40 yapmışsınız, bu farm için iyi olmuş, evet son zamanlar tarla bende de sıkıntı oluyor.. borsa görevleri olması lazım, öncekilere yetişemedim ama binance görevini yapmıştım..

pixel görevleri normal üyelere göre dengelenmişe benziyor, bugün hala devam ediyorum, şuana kadar tüm üyeler için görevlerin ağırlığı var..

resim 1.webp

metalworking i hızlı 40 yapmışsınız, bu farm için iyi olmuş, evet son zamanlar tarla bende de sıkıntı oluyor.. borsa görevleri olması lazım, öncekilere yetişemedim ama binance görevini yapmıştım..

pixel görevleri normal üyelere göre dengelenmişe benziyor, bugün hala devam ediyorum, şuana kadar tüm üyeler için görevlerin ağırlığı var..

Sandıkları görünce aklıma geldi çok pahalanmışlar neredeyse 10x civarında, keşke alsaydım güncelleme öncesi 🙂

Bugün başladım hayırlısıyla baya da ilerleticem bir sekilde
Pazar açık mı? Açık ise petcare 20 diğer seviyeler düşükse güzel pixels bıraktığını duydum

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri