Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

lunar etkinliğini yaptım ama tamamladığım görevler listesinde görünmüyor, 1 günü aksatmışta olabilirim, emin değilim.. ronin etkinliği var, 13 şubatta başlıyor, standı kuruldu, daha önce benzer binance etkinliğinde iyi itibar puanı vermişti.. benim komisyon %12,6 çekimler itibar puanını bir miktar indiriyor olabilir, bilmiyorum.. sizden düşük bu durumda benim itibar puanım 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 18431
Bu etkinlik ne işe yarıyor?

Hocam bu arada 1 wron yatıranlara bedava avatar nft veriyorlarmış beyaz ayı mavi kıyafetli, terra villa da görmüşsünüzdür

Bu etkinlik ne işe yarıyor?

Hocam bu arada 1 wron yatıranlara bedava avatar nft veriyorlarmış beyaz ayı mavi kıyafetli, terra villa da görmüşsünüzdür
resim bende açılmamış hocam,
evet, bununla ilgili videolar var, henüz yapmadım ama bedava sayılmaz, 1wron alıyorlar..
etkinlik ne verecek bilmiyorum, büyük enerji etkinliği deniyor, ayrı bir şekilde 14 şubat sevgililer günü oyunu olacak deniyor, sadece wron yatıranlara mı, onuda anlamadım.

resim bende açılmamış hocam,
evet, bununla ilgili videolar var, henüz yapmadım ama bedava sayılmaz, 1wron alıyorlar..
etkinlik ne verecek bilmiyorum, büyük enerji etkinliği deniyor, ayrı bir şekilde 14 şubat sevgililer günü oyunu olacak deniyor, sadece wron yatıranlara mı, onuda anlamadım.
1 wron pixels bakiyesinde kalıyor istenilen zamanda çekiliyor, ama çekildiğinde avatarda gidiyor mu bilmiyorum
Avatarlar 50-100 civarı itibar veriyor diye biliyorum

Etkinlik bugün 15:00 te olmuş herhalde ama kaçırdım

Oyunda gördünüz ama şöyle atayım fotoğrafı 🙂

Ekli dosyalar

• IMG_20250213_225523_632.webp
    IMG_20250213_225523_632.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 12
sevgililer günü etkinliği için 2 etkinlik başlatılmış ama tamamlanması oldukça maliyetli, oyun hakkı için 15 pixel ile token almak gerekiyor, sonrasındaki üretim için min. 40 heartbeet gerekiyor, şuan tanesi 4k coins e yakın.. bundan 12 tane üretmekte aşırı maliyetli, bir noktada çok gelişmiş hesaplar için geçerli bir görev gibi duruyor

sevgililer günü etkinliği için 2 etkinlik başlatılmış ama tamamlanması oldukça maliyetli, oyun hakkı için 15 pixel ile token almak gerekiyor, sonrasındaki üretim için min. 40 heartbeet gerekiyor, şuan tanesi 4k coins e yakın.. bundan 12 tane üretmekte aşırı maliyetli, bir noktada çok gelişmiş hesaplar için geçerli bir görev gibi duruyor
Evet ben de gördümde yapmam gibi, siz yapacak mısınız?

Evet ben de gördümde yapmam gibi, siz yapacak mısınız?
muhtemelen iyi puan verecek, içim gidiyor ama yapmayacağım çünkü hesabı baya bir zorlar, her ikisinide tamamlamak 15 pixel + 1 milyondan fazla coin

bu arada terravilla ya girince şu kırmızı solucanlardan serpiştirmişler farklı yerlere toplayın, şuan pazarda tanesi 1500 coin civarında, önceden labirent oyununda çıkıyordu bu solucanlar, ilerisi için tutabilirsinizde..

resim 111.webp

@fglc
etkinliği yapmayacağım ama yapacak gibi 15 pixel karşılığında bileti aldım, 21 oyun hakkı veriyor.. 14 şubat ile 23 şubat arası geçerli olacak, her oyun arası 8 saat istiyor.. gündüz almadığım için 21 hakkın 2 si şimdiden gitti muhtemelen ama şöyle bir kazancı var..

oyundan 21 kalp aldım, bunlardan 11 tanesi karanfil 10 tanesi küre olarak geldi. pazarda toplam 250k coins karşılığı sattım, bu işlemi gündüz yapsam şuan 1 milyonu gececekmişim 🙂

fiyatlar düşerek ilerliyor ama sonraki oyunlarda gelenler bu kadar tutmayacaktır, yinede gelen coin benim level durumuna göre harcadığım pixel i çıkarır..

@fglc
etkinliği yapmayacağım ama yapacak gibi 15 pixel karşılığında bileti aldım, 21 oyun hakkı veriyor.. 14 şubat ile 23 şubat arası geçerli olacak, her oyun arası 8 saat istiyor.. gündüz almadığım için 21 hakkın 2 si şimdiden gitti muhtemelen ama şöyle bir kazancı var..

oyundan 21 kalp aldım, bunlardan 11 tanesi karanfil 10 tanesi küre olarak geldi. pazarda toplam 250k coins karşılığı sattım, bu işlemi gündüz yapsam şuan 1 milyonu gececekmişim 🙂

fiyatlar düşerek ilerliyor ama sonraki oyunlarda gelenler bu kadar tutmayacaktır, yinede gelen coin benim level durumuna göre harcadığım pixel i çıkarır..
Bende dün aldım, dün 120k bugün de 100k civarı geldi, 2-3 gün önce göevlerden 80k ya 14 pixels almıştım şimdiden çıkardı kendi parasını 🙂

Fiyatlar düşüşe devam ederse bitmesine 1-2 gün kala ucuza yapabiliriz görevleri

Her görev için 50 itibar veriyormuş yani toplam 100, benim 120 itibardan sonra komisyon %10 olacak görevler yeterince ucuzlarsa yapması karlı olur
evet, her görev 50 şer itibar.. 23 değil 21 şubatta görevler sonlanıyor.. her bir üretim 3 saat, 12 adet ve diğerinden gerekli; buda min. 2 gün civarı, araya uykuyuda atarsak 2 günden fazla eder, 18 şubatta yapıp yapmamaya karar verip, yapılacaksa üretmeye başlamalı, yoksa yetişmez..

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri