Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

arada bu tür bir airdrop konuşuluyor ama gerçekleşir mi, bilmiyorum.. beklenti bu yönde ve level listeminin baz alınacağı düşüncesi var, fiyata rağmen kurtarıyor kendi adıma bugün ödeme isteyeceğim, gelince paylaşırım..
Bence ikinci bir airdrop mantıklı olabilir. Belki hype'ı tekrar yakalayabilirler ve level sistemi baz alınması en mantıklı seçenek.

1-30 ocak arası pixel kazanç ödemesi alındı

resim 1.webp

pixel adet kazancı artmış, anlık pixel fiyatından dolayı kazanç değeri düşmüş,

Pixel dungeons a gireyim dedim görevler kısmında 1000 kazma verdi. Saat 7 de ben bir girdim abi yamyam gibiler 34 pixel aldım ve kaçtım 😁

Lunar New Year etkinliğine katılmaya çalışın, bu tür görevler sonradan güzel itibar puanı verebiliyor, yapılması gereken; terra villa meydanındaki avatar ile konuşarak görevi almak, hergün avatar ile konuştuğunuzda sizee tohum verecek, verilen tohumu ekip hasat ettikten sonra çin yemeği yapacaksınız ve avatara tekrar tıklayarak yemeği ona vereceksiniz, oda VİP üyelere gold-diğer üyelere normal zarf verecek, zarfı avatarınıza yedirdiğinizde hediyeler alacaksınız. en iyi hediye yılan pet

biraz coin gidiyor ama yapmaya değer 2 şubat son tarih

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.106
Son üye
Oyundayus
Geri