Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00261585
Biz adaletli olmadigina kanaat getireli çok oldu. 😉umarın adaletli bir sezon olur
Biz adaletli olmadigina kanaat getireli çok oldu. 😉umarın adaletli bir sezon olur
adaleti sağ duyulu, tiyatro değil futbol maçı izlemek isyeten taraftarlar dışındakilerin aradığını sanmıyorumumarın adaletli bir sezon olur
2nci başkan geçer başa. Tel Aviv maçı öncesi olmasaydı iyiydiBjk başkanı Hasat Arat görevinden istifa etti..
Başarısız başkanları değiştirmede, bjk taraftarları ve gs genel kurul üyeleri aşırı etkili oluyor..
bjk tüzüğünde olan bir maddeden dolayı bugün beklenen birşeydi, şahsen bunun sahayı etkileyeceğini düşünmüyorum ama teknik heyet mutlaka etkilenir, çünkü bu istifa bir yerde onlarında görev süresinin sonuna gelmleri anlamı taşıyor2nci başkan geçer başa. Tel Aviv maçı öncesi olmasaydı iyiydi
Bu maç şu şartlar altında kötü bir sonuç olması durumunda teknik direktörün son maçı muhtemelen.bjk tüzüğünde olan bir maddeden dolayı bugün beklenen birşeydi, şahsen bunun sahayı etkileyeceğini düşünmüyorum ama teknik heyet mutlaka etkilenir, çünkü bu istifa bir yerde onlarında görev süresinin sonuna gelmleri anlamı taşıyor
bu maç öncesindeki saha dışı etkenlerden dolayı, bjk nin daha motive olacağını ve rahat kazanacağını düşünüyorum, aksi olursa beklenmez teknik heyet gider; şahsen seçim sonuna kadar bjk de bir değişiklik beklemiyorum, avrupa ve lig gidişatı önümüzdeki bir kaç maçla biraz daha iyileşecektir..Bu maç şu şartlar altında kötü bir sonuç olması durumunda teknik direktörün son maçı muhtemelen.
Bilmediğimiz şeyler varmış işte. Samet Aybaba cumartesi aciklayacakti.bu maç öncesindeki saha dışı etkenlerden dolayı, bjk nin daha motive olacağını ve rahat kazanacağını düşünüyorum, aksi olursa beklenmez teknik heyet gider; şahsen seçim sonuna kadar bjk de bir değişiklik beklemiyorum, avrupa ve lig gidişatı önümüzdeki bir kaç maçla biraz daha iyileşecektir..
zaten kim kazanırsa onunda şuankilerle devam edeceğini sanmıyorum. Samet ve feyyaz benim için hayal kırıklığı oldu, onların olduğu bir yerde sergen'in birinclik seçenek olması gerekirdi (tabi bilmediğimiz şeyler yoksa)
hocam günümüzde bunu da anlamıyorum.. falanca gün açıklama yapacağım demek bir yerlere mesaj göndermek gibi geliyor bana..Bilmediğimiz şeyler varmış işte. Samet Aybaba cumartesi aciklayacakti.
Bakalım çok ilginç bir dönem bizi bekliyor.
Bir Beşiktaş taraftarı olarak açıkçası lige basladigimiz ana göre rezil bir haldeyiz. Oyuncuların 1-2 aydır ödemelerinin yapilamadigi konuşuluyor. Hüseyin Yücel besiktasta musluğun kaynağı. Zaten bu gönderilme haberlerinden de haberi olmadığını, kendisine birşey soyelemeden böyle kararlar verilmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi.