Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,01147276
GS Alanya da tuttu.Bu haftaki tahminlerim
Hatay- Trabzon : 1-1
Başakşehir - Kayseri - 1-2
Gaziantep- Beşiktaş :1-3
GS - Alanya : 1-0
Brşiktaş yanılttı.
4 te 2 skor bildik 🙂
GS Alanya da tuttu.Bu haftaki tahminlerim
Hatay- Trabzon : 1-1
Başakşehir - Kayseri - 1-2
Gaziantep- Beşiktaş :1-3
GS - Alanya : 1-0
Hatay 1 - 2 Trabzon
Başakşehir 2 - 0 Kayseri;
Konya 1 - 1 Eyüp
Galatasaray 2 - 0 Alanya
Gaziantep 0 - 4 Beşiktaş
tebrikler ama skor tahmin işi kalbi yorar hocam, ilk yarıda 1-0 olan maçta taraflardan biri atsa iş bozulacak, benlik değil bu heyecan 😁GS Alanya da tuttu.
Brşiktaş yanılttı.
4 te 2 skor bildik 🙂
Avrupa futbolu konusunda hemfikir. Ayrıca aglamayana emzik yok konusunda da katılıyorum. Ağırbaşlı takildikca daha çok hakkı yenir ya da ondan taraf olunmaz.Gs maç sonrası olaylarını bilmiyorum, siz deyince baktım, muslera kerem kavgasıysa, baya garip olmuş
Her şeyin yolunda gittiği bir takımda verilmemesi gereken bir tablo vermişer,
Okan hoca geldiğinden beri gs'nin en çok zorlandığı maçlar kalbur altı sayılan, kağıt üzerinde rahat kazanılır denilen maçlardır, şahsen bekliyordum zorlanacağını,
Birde bu tür maçlarda gerekli skoru koparacak ikinci golü bulmadığın her dakika, rakibin direncini arttırırsın
Dün Aydın'da fırtına vardı, Muğla'nın havasıyla Aydın'ın havası benzer, maçı izlerkende aşırı rüzgar olduğu fark ediliyordu, buda etkiler özellikle gol bulmak zorunda olan tarafları
Süper Lig içinse, maalesef bir kaç teknik adamın çalıştırdığı takımlar haricinde, 3 büyüklere karşı kolay teslimiyet gösteriyorlar ve maç sonu ''napalım rakibin kadro kalitesi, rakam değeri'' falan diyorlar. Real'de milyar dolarlık kadroya sahip ama kimse salıvermiyor.
Dünkü maçlarda hakem faktörü hem fb hem gs den yanaydı, sabah akşam konuşan kazanıyor maalesef, bjk nin yerinde olsam kendi maçım sonrası eser gürlerim, madem öyle işte böyle tarzında!
Bu sene Avrupa futboluda tat vermiyor, izlediklerim içinde biraz Brezilya liginden seyir zevki alıyorum o kadar, birde gs totenham maçı iyiydi.