foryoubtc09
Expert
- BNB
- 0,00082054
Ağmayana emzik yok olayı, futbolu yakından takip etmeye başladığım 35 yılı kapsayan birşey, ondan öncesini bilemem tabi..Avrupa futbolu konusunda hemfikir. Ayrıca aglamayana emzik yok konusunda da katılıyorum. Ağırbaşlı takildikca daha çok hakkı yenir ya da ondan taraf olunmaz.
Bjk başkanının son söyleşisinde kullandığı ağlama sözüne katılmıyorum, gerçekten hakkını aramak ağlamak değildir, ha ağlayanlar var mı? tabiki var, gereksiz ortamı gerenler, hakkı yenince olayı aya çıkarıp, hak yediğinde kafasını kuma gömenlerin olduğu gibi..
Maalesef hakemlerden önce yönetici ve taraftar profilinin değişmesi gerek, özellikle futbol söz konusunda olduğunda, en eğitimli insanın bile cahilleşmeyi bırakması gerekiyor,
Bu sene hakemlerin daha genç ve deneyimsiz olması da en çok konuşana yarayacak gibi duruyor, en kötü taktir haklarını alsanız bile yeter.
Mesela örneği gs den vereyim, bu sene yan ve duran top üstünlüğü var. Her maç rakip ceza sahasına yakın yerlerden 4 tane olmayan faul alsa skoru değiştirecek güce sahip olmuş olur.
Futbol topluluğu olarak verilen verilmeyen penaltılara odaklanıyoruz, böyle bakıldığında, gs aleyhine verilen son 6 penaltının 5 i bana göre değil, biride tartışılır türden.. Bu mantık gs yi hakkı yenen klüp yapar ama diğer yerlerdeki faul vb eylemlerde oyun dengeleniyor, hatta üste bile çıyor zaten..