Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Avrupa futbolu konusunda hemfikir. Ayrıca aglamayana emzik yok konusunda da katılıyorum. Ağırbaşlı takildikca daha çok hakkı yenir ya da ondan taraf olunmaz.
Ağmayana emzik yok olayı, futbolu yakından takip etmeye başladığım 35 yılı kapsayan birşey, ondan öncesini bilemem tabi..

Bjk başkanının son söyleşisinde kullandığı ağlama sözüne katılmıyorum, gerçekten hakkını aramak ağlamak değildir, ha ağlayanlar var mı? tabiki var, gereksiz ortamı gerenler, hakkı yenince olayı aya çıkarıp, hak yediğinde kafasını kuma gömenlerin olduğu gibi..

Maalesef hakemlerden önce yönetici ve taraftar profilinin değişmesi gerek, özellikle futbol söz konusunda olduğunda, en eğitimli insanın bile cahilleşmeyi bırakması gerekiyor,

Bu sene hakemlerin daha genç ve deneyimsiz olması da en çok konuşana yarayacak gibi duruyor, en kötü taktir haklarını alsanız bile yeter.

Mesela örneği gs den vereyim, bu sene yan ve duran top üstünlüğü var. Her maç rakip ceza sahasına yakın yerlerden 4 tane olmayan faul alsa skoru değiştirecek güce sahip olmuş olur.

Futbol topluluğu olarak verilen verilmeyen penaltılara odaklanıyoruz, böyle bakıldığında, gs aleyhine verilen son 6 penaltının 5 i bana göre değil, biride tartışılır türden.. Bu mantık gs yi hakkı yenen klüp yapar ama diğer yerlerdeki faul vb eylemlerde oyun dengeleniyor, hatta üste bile çıyor zaten..

Beşiktaş lige iyice havlu attı artık.

2-0 önde götürdüğü maçı şaka gibi 4-2 kaybetti 🙂

Ağlanacak halimize gülüyorum.

Kimse hoca ile alakası yok demesin. Hocaya yazar sonuna kadar.

Beşiktaş lige iyice havlu attı artık.

2-0 önde götürdüğü maçı şaka gibi 4-2 kaybetti 🙂

Ağlanacak halimize gülüyorum.

Kimse hoca ile alakası yok demesin. Hocaya yazar sonuna kadar.
Bu tür düşüşler hocaya da yazar, yönetimede! Bjk de araştırılması gereken bişey; en az 10 sezonda olduğunu hatırlıyorum, her şey çok iyi giderken bir maç kaybı sonrası, peşi sıra gelen puan kayıpları. Şurda 1 ay evvel fb den çok iyi durumdayken toparlayamama nedeniyle geldiği duruma bak.

Yalnız hala kadronun iyi olduğunu düşünüyorum, sadece kadro derinliği yeterli değil. Ben olsam bu gece güle güle git, gel Sergen derim.

Bu tür düşüşler hocaya da yazar, yönetimede! Bjk de araştırılması gereken bişey; en az 10 sezonda olduğunu hatırlıyorum, her şey çok iyi giderken bir maç kaybı sonrası, peşi sıra gelen puan kayıpları. Şurda 1 ay evvel fb den çok iyi durumdayken toparlayamama nedeniyle geldiği duruma bak.

Yalnız hala kadronun iyi olduğunu düşünüyorum, sadece kadro derinliği yeterli değil. Ben olsam bu gece güle güle git, gel Sergen derim.
Sergen Yalçın i bende istedim. Bu hoca bizi deneme tahtasına cevirdi

Sergen Yalçın i bende istedim. Bu hoca bizi deneme tahtasına cevirdi
Şu Portekiz takımlarını imrenerek izliyorum hocam, futbolu bırakan adamı takımın başına geç diyorlar, sonra da bırak futbolcuyu, çıkış maddesi koyarak teknik adamdan bile para kazanıyorlar.

Gs de Okan sonrası gel Arda denmeli, bjk yi bu anlamda hiç anlamıyorum, Sergen boştayken hoca aradılar, ne gerek var teknik adamlar için onca para harcamaya.

Lig devresine çok geride girmeseydi bjk den hala umudum vardı, transferde elinin gs ve fb den daha güçlü olacağını düşünüyorum, sanırım yaz transfer sezonunda bjk yi, gs ile oynayıp farklı kazandığı süper kupa finali fazla etkiledi ve birden eksik yok, transfer işi tamam dendi.

Hayırlısı artık, en azından Şampiyonlar ligi için oynayabilir..

Şu Portekiz takımlarını imrenerek izliyorum hocam, futbolu bırakan adamı takımın başına geç diyorlar, sonra da bırak futbolcuyu, çıkış maddesi koyarak teknik adamdan bile para kazanıyorlar.

Gs de Okan sonrası gel Arda denmeli, bjk yi bu anlamda hiç anlamıyorum, Sergen boştayken hoca aradılar, ne gerek var teknik adamlar için onca para harcamaya.

Lig devresine çok geride girmeseydi bjk den hala umudum vardı, transferde elinin gs ve fb den daha güçlü olacağını düşünüyorum, sanırım yaz transfer sezonunda bjk yi, gs ile oynayıp farklı kazandığı süper kupa finali fazla etkiledi ve birden eksik yok, transfer işi tamam dendi.

Hayırlısı artık, en azından Şampiyonlar ligi için oynayabilir..
Aynı zamanda bjk de talip sorunu var.

Fernandes Semih ve Mustafa'ya ciddi teklifler var. Kadro derinliği zaten yok. Sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor.

Şu saatten sonra Beşiktaş'ın yapacağı tek şey, Avrupa liginde üst turları zorlamak. Aksi takdirde, mevcut yönetim dağılır.

Kara Kartal bu sezona fırtına gibi başlamıştı ama GS derbisi mağlubiyeti bu heyecanı bıçak gibi kesti.

Zirâ aynı GS, FB derbisinde aldığı galibiyetle hayata tutundu.

O yüzden derbi sevinçleri, üç büyük takım için de şampiyonluktan hemen bir önceki hedef noktasıdır.

Derbiyi kazanan, herşeyi* kazanır..

*Taraftar, para, şöhret, başarı, kupa, mutluluk, öz güven, reklam, iyi futbolcu, vs.

Şu saatten sonra Beşiktaş'ın yapacağı tek şey, Avrupa liginde üst turları zorlamak. Aksi takdirde, mevcut yönetim dağılır.

Kara Kartal bu sezona fırtına gibi başlamıştı ama GS derbisi mağlubiyeti bu heyecanı bıçak gibi kesti.

Zirâ aynı GS, FB derbisinde aldığı galibiyetle hayata tutundu.

O yüzden derbi sevinçleri, üç büyük takım için de şampiyonluktan hemen bir önceki hedef noktasıdır.

Derbiyi kazanan, herşeyi* kazanır..

*Taraftar, para, şöhret, başarı, kupa, mutluluk, öz güven, reklam, iyi futbolcu, vs.
Avrupa'da oynadığımız oyunda belli. Top bizi sevmese kevgire cevirilerdi ( Frankfurt maçı hariç) üst tur işi zor

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri