Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Benim tahminim o an da maçı açtı ve hakeme VAR'ı işaret etmek için kameranın önğne koydu. Zaten direkt olarak, o anda pozisyonun tekrarını bulmak mümkün olmayabilir.

Ama bence çok akıllıca bir tepki. Küfür yok, tehdit yok, hakaret yok, darp yok.

Keşke her alanda bu kadar sakin ve akıllıca tepkiler verebilsek.

Artık yüksek sesle ya da hiddetle verilen tepkiler de topluma itici gelmeye başladı. Haklı olunsa bile..

alıntı yapılamıyor yine 🙂

öncelikle tepkiyi doğru bulmuyorum ama zekice olduğuna katılıyorum, (şuana kadar yapılan hatalara bakınca ondan çok daha fazla tepkiyi gösterme hakkı olan kişiler var)
benim tahminim tepkisi hakeme değil yayıncı kuruluşa; ofsayt anında pozisyonun tekrarı yakında ekrana gelmemişti, bu yüzden olabilir ama maç sonu bu konuda birşey dedimi bilmiyorum

ligimizin gidişatı maalesef yabancı hakem ve yabancı var, şimdilik düşme hattı kızışmadığı için tepkiler ölçülü olacaktır ama lig ilerledikçe değişebilir, umarım bu karar geçen seneye göre daha erken alınır

Bu ara gs nin maçları tek golle zor biter, ts den bir yükseliş bekliyorum, bjk bana görede kazanır ama bu defa üstüne gelen değil kapanan takım olacak, zorlanır

bu gs alanya maçının hakemini sezon başından beri çok beğeniyorum, 90+1 deki pozisyonu istanbul'da büyükler aleyhine devam ettirebilecek hakemimiz yoktur, helal olsun skor beni alakadar etmez deyip oynattı..

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri