Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

UEFA Avrupa ve Konferans Ligi - Heyecan Başlıyor!

Bu akşam, gerçek değil. Şaka bunlar. Ya da rüya!

Daha maçın başında Fenerbahçe 1 - 0 geride..

Beşiktaş bütün sezonu kaybetseydi de bu takımı yenseydi keşke.

Galatasaray biraz hafife mi almış AZ'yi? Tottenham maçındaki Galatasaray nerede?

Tırnak kalmadı parmaklarımda! Ne oluyor yav? Ülkecek dibe doğru gidiyoruz! 😬

Bu akşam, gerçek değil. Şaka bunlar. Ya da rüya!

Daha maçın başında Fenerbahçe 1 - 0 geride..

Beşiktaş bütün sezonu kaybetseydi de bu takımı yenseydi keşke.

Galatasaray biraz hafife mi almış AZ'yi? Tottenham maçındaki Galatasaray nerede?

Tırnak kalmadı parmaklarımda! Ne oluyor yav? Ülkecek dibe doğru gidiyoruz! 😬
Bugün kabul günümüz hocam. Saç baş yoldum 2 maçta da. Şimdi üçüncü geldi.

Adamdan istifa açıklaması bekliyorum adam hala ben vazgeçen biri değilim diyor.
Yabancılar sözleşmeden doğan hakkı kullanır hocam, bir kaç gün sonra istifa ettim dese bile inanmam 🙂 onun adı başkadır,

kendi adıma yeşil sahaları bu tür işlerden ayrı tutmayı seçiyorum. bjk 5 farklı kazansaydıda fikrim aynı olurdu.

gs ikinci yarı iyiydi, ilk yarıyı boşa harcadı, icardi yi çok arayacağız!

fb ne ara yan toplarda bu denli etkisizleşti? son vuruşlarda biraz dikkatli ve şanslı olsalar slavia maçı ilk yarıda koparmıştı, neyseki skor açılmadı ve eşitlik geldi,

fb li futbolculardaki gerginliği anlıyorum ama burası avrupa! devre arasında nerede olduklarının bilincine varmazlar ise eksik kalırlar, hemde birden fazla!

Beşiktaş'ın hocasına güle güle
doğru karar ama bjk nin son maçlarına bakınca, gs harici hiç biri kadro kalitesi olarak daha üstün değil, teknik adam olmadık kadroda çıkarsa, olmadık taktikte verse, üstüste bu kadar başarısızlık fazla, oyuncularında kendilerine pay çıkarması lazım, bjk de bu sorumululuğu alıp, oyuncuları insiyatif almaya zorlayacak saha içi lider bir yerli oyuncuda yok

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri