Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

çiftlik oyununda hesaplarını geliştiren kullanıcılar bu oyuna ve bu kadar pixel dağıtılmasına karşılar, onların içine kendimide dahil edebilirim çünkü pixel enflasyonu yaşanıyor şuan ve fiyat bir ileri iki geri gidiyor.

coin enflasyonuna karşı ne tür tedbirler alacaklar bilmiyorum ama bir memnunsuzluk var, oyuna sınırlama gelir mi? başka alternatifler ile pixel yakma artar mı? sanırım cevaplar bu gibi soruların altında yatıyor, beklenti 0,30 usd hatta axie oyunundaki gibi bir kaç doları görmesiydi ama bu oyun yüzünden bu imkansız gibi birşey oldu, yinede alabildiğinizi alın; ekibe olan güvenden dolayı ben pixel llerimi tutmayı seçiyorum.. YTD

-----

bu arada konu içerisine ref kazançları belli olmadığı için ekleyememiştim, güncel ref kazançları bu şekildedir..

Ekli dosyayı görüntüle 18320

free oyunlardaki kazanmalar dahil değildir..
O zaman şuan ne alsak kârdır gözüyle bakmalıyız. Hem zaman geçirmek hemde coin biriktirmek için güzel bir oyun. Belki ilerleyen zamanlarda kazanmayı zorlaştırabilirler veya itibar puanı isteyebilirler gibi

Forum istatistikleri

Konular
13.987
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri