Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

çiftlik oyununda hesaplarını geliştiren kullanıcılar bu oyuna ve bu kadar pixel dağıtılmasına karşılar, onların içine kendimide dahil edebilirim çünkü pixel enflasyonu yaşanıyor şuan ve fiyat bir ileri iki geri gidiyor.

coin enflasyonuna karşı ne tür tedbirler alacaklar bilmiyorum ama bir memnunsuzluk var, oyuna sınırlama gelir mi? başka alternatifler ile pixel yakma artar mı? sanırım cevaplar bu gibi soruların altında yatıyor, beklenti 0,30 usd hatta axie oyunundaki gibi bir kaç doları görmesiydi ama bu oyun yüzünden bu imkansız gibi birşey oldu, yinede alabildiğinizi alın; ekibe olan güvenden dolayı ben pixel llerimi tutmayı seçiyorum.. YTD

-----

bu arada konu içerisine ref kazançları belli olmadığı için ekleyememiştim, güncel ref kazançları bu şekildedir..

Ekli dosyayı görüntüle 18320

free oyunlardaki kazanmalar dahil değildir..
O zaman şuan ne alsak kârdır gözüyle bakmalıyız. Hem zaman geçirmek hemde coin biriktirmek için güzel bir oyun. Belki ilerleyen zamanlarda kazanmayı zorlaştırabilirler veya itibar puanı isteyebilirler gibi

Kendimce söyle bir mantık geliştirdim oyunda tabii ne kadar faydalı orası tartışılır 20kazmalik oyuna girip kazandığımız ödülleri kazma olarak alıyorum sebebide şuan fark ettiyseniz kazmalar 2kat kazanç veriyor biriktirip ileride daha farklı stratejiler geliştirilebilir diye düşünüyorum

Kendimce söyle bir mantık geliştirdim oyunda tabii ne kadar faydalı orası tartışılır 20kazmalik oyuna girip kazandığımız ödülleri kazma olarak alıyorum sebebide şuan fark ettiyseniz kazmalar 2kat kazanç veriyor biriktirip ileride daha farklı stratejiler geliştirilebilir diye düşünüyorum
Mantıklı bir strateji hocam. Birde oyuna sizi görüyorum hocam 😀

Kazanmaktan çok keyif almayı hedefleyerek oynuyordum başta ama bugün bu dediğimi yaptım biraz sanırım pixelle kazma alıp 500luk yerleri deneyeceğim çünkü matematiğe vurunca 16000 bin kazma 400pixel 20lik kazmalarda bile ortalama 75-1.5 arası piksel aliyorsun 1e 2 gibi bir kazanç sağlıyor ama gel gör ki 800 oyun yapıyor ve her oyun ortalama 1.5 dakika sürse 1200 dakika 20 saat demek 20 saatte 40-50 dolar arası kalır gibi fena para değil tabii bu işler iyi giderse olacak bir matematik 500luk kazmayı deneyip kazancına bakmak lazım

Kazanmaktan çok keyif almayı hedefleyerek oynuyordum başta ama bugün bu dediğimi yaptım biraz sanırım pixelle kazma alıp 500luk yerleri deneyeceğim çünkü matematiğe vurunca 16000 bin kazma 400pixel 20lik kazmalarda bile ortalama 75-1.5 arası piksel aliyorsun 1e 2 gibi bir kazanç sağlıyor ama gel gör ki 800 oyun yapıyor ve her oyun ortalama 1.5 dakika sürse 1200 dakika 20 saat demek 20 saatte 40-50 dolar arası kalır gibi fena para değil tabii bu işler iyi giderse olacak bir matematik 500luk kazmayı deneyip kazancına bakmak lazım
Beklemedeyiz hocam. Sadece para yerine keyif geçirmek için güzel bir oyun. Özellikle bazen düşman edinmek kolay 🙂

kendim günlük düşünüyorum; gün içerisinde kazmaları free oyunlardan topluyorum, gece geç saatlerde ortalık durgunlaşıyor, kazma oyunlarına öyle giriyorum, yüksek kazmalar elbette daha fazxla kazanç verir ama ufak bir hataylada tüm biriken kazmalar gitti demek

Bu basitmiş. Hoşuma gitti. Arada girer oynarım. Zaten biraz oynadıktan sonra pixel vermeyi kesiyor sadece kazma veriyor. Tekrar pixel kazanabilmek için kazma harcayarak dungeona girmek gerekiyormuş. Dün o kazmaları kullanarak bir tane dungeona girdim. Şans çok belirleyici bir faktör olmuş bu oyunda ama bir kaç taktik geliştirrerek magmada yanma, diğer oyuncular tarafından patlatılma veya goblin tarafından avlanma riskimi bir nebze düşürdüm.

oyun iyi hoş güzel de pixel hızla aşağı çakılıyor 😁

birde buna tedbir alsalar, son 20 saniyeyi bekliyor öyle harekete geçiyorum, o zamana kadar bir köşeden izliyorum olup bitenleri

umarım dengeyi kurabilirler yoksa çiftçilik oyununun bir anlamı kalmayacak

oyun iyi hoş güzel de pixel hızla aşağı çakılıyor 😁

birde buna tedbir alsalar, son 20 saniyeyi bekliyor öyle harekete geçiyorum, o zamana kadar bir köşeden izliyorum olup bitenleri

umarım dengeyi kurabilirler yoksa çiftçilik oyununun bir anlamı kalmayacak
Evet bu dungeon ile normal oyun tamamen bambaşka oyunlar olmuş.

Benim de kullandığım taktiklerden biri pixel bakımından fakir zindanları tercih etmek. Cevher aramak, bulmak daha öncelikli amaç oluyor. 2 dakika boyunca gezip dolaşıp bulduğun cevherler ortalama %100 taşıma kapasiten kadar oluyor. Bu yüzden de ne fazla kişi oluyor ne de milleti patlatmaya çalışanlar çıkıyor. Yağmacılıktan ziyade cevher bulmak ana amaç oluyor. Ama bu tarz zindanlar her zaman olmyor. Bahsettiğim zindanlar 1 pixelden daha az cevher içeren zindanlar. Bana daha zevkli geliyor bu tarz zindanlar.

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri