Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Neyse ki son dakikalarda oyuna giren bir Eyüpsporlu kendi kalesine gol atıpta, üç puanı bize yazdırmadı. Bu da bir şey. 😁

Biz öyle üç puanlar istemeyiz. Birse bir, sıfırsa sıfır..

fb'nin puan kaybettiğini düşünmüyorum, aksine hak etmediği 1 puan aldı..

arda ileride çok iyi yerlere gelecek, bunu bjk-gs-fb maçlarındaki cesur futbolu ve maç sonlarındaki konuşma biçiminden dolayı söylüyorum. gs'nin geleceği diyoruz ama gs ile yetineceğini sanmıyorum, mutemelen bir kez daha ispanya yapacaktır

Beşiktaş yine taraftarın sabrını sınıyor. Az kaldı, baskın yapacak taraftar. Anlam veremiyorum, sezona fırtına gibi başladı, oyunu da güzeldi..

Bitmiş bir görüntü veriyor şimdi?

Dakika 61, Alanya 1 - 1 Beşiktaş

bjk bir kaç maç özelinde hiç iyi olmadı, gs süper kupa ve samsun deplasmanlarında topu rakibe bırakıp, kazandığı toplarla sonuca gitti ve işede yaradı ama ikincil-üçüncül planınız olmadığında er geç çözerler ve ekstra önlem alınır; oyuncuya göre sistem ve rakibe göre oyun planı, bunu iyi yapan teknik adamlar başarıyı elde ediyor, yoksa kim olursa olsun ben oyunumu oynarım modu artık tutmuyor. serdar hoca bunu fb maçında iyi yaptı ama devamını getiremedi.

teknik adamlar içerisinde şenol güneş'in yorumlarını çok beğenirim (ama deprem senesiyle ilgili söyledikleri değil)
ama pratikte hatalar yapar hep, şimdilerde arda'yı çok beğeniyorum maç analizi açısından; genç teknik adamlar futbolu ve teknik heyetin saha içine katkısını değiştiriyorlar, klüp yönetimleri ne kadar hızlı ayak uydururlarsa o kadar sorunsuz geçiş yapacaklar gibime geliyor, lizbon'dan ingiltere'ye giden de çok iyi hoca, leverkusen'inki, bir yere gitmediyse geçen sene girona'nın hocası, bizim ligden de okan hoca

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri